Email Security

Email Security Protection Solution

Megoldás felhő alapú és on-premise levelezőrendszerek védelmére, amely ötvözi az Office 365 támogatást a Heimdal Security saját email védelemi rendszerével, annak érdekében, hogy megelőzze a levélben érkező fenyegetéseket és az ellátási lánc ellen irányuló támadásokat.

Ingyenes próbaverzió  Datasheet

Előzze meg a holnap fenyegetéseit még ma!

Valós időben, bármikor.

A spamszűrők újraértelmezése

A Heimdal™ Email Security több, mint egy átlagos spamszűrő. Lépjen a levelezés védelem és a megfelelőség új korszakába, amely ötvözi a kimagasló Threat Intelligence technológiát az emberi szakértelemmel!Teljeskörű email védelem

Legyen szó akár kimenő, akár bejövő emailekről, mi gondoskodunk a biztonságról. Könnyedén kezelhető “Állítsa be és felejtse el” megoldás, amely valós időben figyeli a teljes email forgalmat.


Mélyreható szkennelési megközelítés

Nagyon egyszerű a hackereknek rosszindulatú tartalmat elrejteni egy emailben. Egy teljes struktúra lerombolásához nincs szükség másra, mint egyetlen kattintásra egy megtévesztett felhasználótól. Védje magabiztosan email szervereit és fiókjait.FŐBB ELŐNYÖK

Egyedi megoldások összetett problémákra


Többrétegű védelem

A Heimdal™ Email Security az a típusú email védelem, amelyre a távoli és helyszíni munkaerőnek szüksége van. Minden egyes emailt megvizsgálunk mások személyi adataival való visszaélésre, adatszivárgási kockázatokra és egyéb fenyegetésekkel kapcsolatban. A fájl mellékleteket a rendszer alapértelmezés szerint ellenőrzi, és abban az esetben blokkolja, ha a tartalom gyanúsnak tűnik. 

Biztonságos végrehajtás

A vállalaton kívülről érkező email mellékletek rengeteg veszélyt rejthetnek magukban. Az Email Security mélyreható csatolmányellenőrzője gondoskodik arról, hogy ne kerüljön be rosszindulatú kód a munkaállomásokra. 

Naplózás és jelentéskészítés

Teljes email alapú jelentés a naplózási, megfelelőségi és auditálási követelményekhez. Az incidensnek minősített eseményeket a rendszer teljes egészében naplózza és megjeleníti a Heimdal™ webes központi kezelőfelületén. 

10K+

Védett vállalkozás
13M+

Javított biztonsági rés
15K+

Megelőzött támadás 

A globális cégek

kiberbiztonsági partnere

A Heimdal egyedülálló kiberbiztonsági megközelítéssel, egy olyan felületen, amely folyamatosan alkalmazkodik és fejlődik azáltal, hogy követi az IT bűnözőket és fejleszti az inkrementális intelligenciát, biztosítja néhány piacvezető vállalat jövőjét, hogy számukra a legfontosabbra, az üzletre koncentráljanak.