Ransomware Encryption Protection​

Anti-ransomware titkosítás megoldás

A Ransomware Encryption Protection egy 100%-ban malware-adatbázis nélküli, forradalmi megoldás, mely megvédi az eszközöket a zsarolóvírus támadás közben indított rosszindulatú titkosítási kísérletekkel szemben.

Ingyenes próbaverzió  Datasheet

Előzze meg a holnap fenyegetéseit még ma.

Valós időben, mindenkor.

Teljeskörű védelem a zsarolóvírus ellen

A zsarolóvírus titkosítás védelem a legjobb első vonalbeli védelem a teljes adatvesztés és adatszivárgás ellen. Vegye át az irányítást és legyen egy lépéssel a hackerek előtt, hogy ellen tudjon állni bármilyen típusú zsarolóprogram támadásnak.

 Kompatibilis bármilyen antivírus megoldással

Univerzálisan kompatibilis bármilyen antivírus megoldással, továbbfejlesztett észlelési képességeket kínál az ön hálózata számára és alkalmas a legkifinomultabb támadások kezelésére.


Jelentés és incidens jelentés

A jelentéskészítés egyszerű. Használja a Heimdal™ dashboard-t egy rosszindulatú titkosítási incidens teljes részletének áttekintésére.FŐBB ELŐNYÖK

Egyedi megoldások összetett problémákra


Az észlelési rés csökkentése

A Heimdal™ Security zsarolóprogram-ellenes szoftverének a legalacsonyabb a false-pozitív aránya a piacon, a vállalat elemzőközpontjának köszönhetően, amely lehetővé teszi számunkra, hogy biztonságos környezetben tanulmányozzuk a rosszindulatú viselkedést. 

A zsarolóvírus támadások visszakövetése

Legyen vadász vagy nyomozó az REP segítségével. Tekintse át az incidens olyan részleteit, mint például az időbélyegeket, folyamat visszahívások fadiagrammjait, PowerShell scripteket, a tárolt MD5 hash-eket, a titkosítási kísérletek folyamán végrehajtott olvasási vagy írási műveletek felsorolását, parancssori argumentumokat, a rosszindulatú folyamat aláírását, a tulajdonost és még sok egyebet.  

Hatékony az ismeretlen támadások ellen

A REP rendkívüli Threat Intelligence szolgáltatása hatásossá teszi még az ismeretlen vagy besorolatlan zsarolóvírus támadások ellen is, köszönhetően a malware-adatbázis nélküli működésnek, ami azt jelenti, hogy gyorsan ki tudja küszöbölni a fenyegetéseket, még mielőtt azoknak esélye lenne elkezdeni a fájlok titkosítását. 

10K+

Védett vállalkozás
13M+

Javított biztonsági rés
15K+

Megelőzött támadás 

A globális cégek

kiberbiztonsági partnere

A Heimdal egyedülálló kiberbiztonsági megközelítéssel, egy olyan felületen, amely folyamatosan alkalmazkodik és fejlődik azáltal, hogy követi az IT bűnözőket és fejleszti az inkrementális intelligenciát, biztosítja néhány piacvezető vállalat jövőjét, hogy számukra a legfontosabbra, az üzletre koncentráljanak.