i

Forradalmi. Egységesített. AI alapú kibervédelem

A zsarolóvírusoktól és belső fenyegetésektől az üzleti email csalásokig és mindentől, ami e kettő között van, a Heimdal megvédi az ön működésének integritását azáltal, hogy még a legkifinomultabb kibertámadásokat is megállítja az első naptól kezdve.


Ingyenes próbaverzió

MEGELŐZÉS

Előzze meg a támadásokat még mielőtt elindulnak

ÉSZLELÉS & REAGÁLÁS

Észlelje és reagáljon a fenyegetésekre és támadásokra

JOGOSULTSÁG KEZELÉS

Feleljen meg az előírásoknak a jogosultságok és hozzáférések menedzselésével

VÉDELEM

Védje meg cégét és a felhasználókat 

JOGOSULTSÁG KEZELÉS

Feleljen meg az előírásoknak a jogosultságok és hozzáférések menedzselésével

Egy platform. Egy agent. Teljes védelem.

Biztonságban. Bármi. Bármikor. Bárhol.

Egyszerűsítse működését

A Heimdal egyesíti a fenyegetés-megelőzést, a sérülékenység- és hozzáférés-kezelést, valamint az antivírust és email biztonságot egyetlen olyan platformon, amely leegyszerűsíti az IT működést és segít a vállalatoknak megállítani minden kibertámadást, biztonságban tartva a kritikus eszközöket, információkat és szellemi tulajdont.

Fejlessze védelmét

Egy teljes végpont-megelőzési, észlelési és reagáló (Endpoint Detection and Response) platformba egyesített innovatív összetevők, a mesterséges intelligencia (AI) révén egészként működnek együtt, hogy bármilyen környezetben, teljes hitelességgel és átláthatósággal tegyék lehetővé a vállalatok számára, hogy a jövőbeni fenyegetések már a jelenben megjósolhatók és megállíthatók legyenek.

Egyesítse védelmét

Az egyedülálló biztonsági megoldás, amely ötvözi a hatásosságot, kényelmet és a kifejezetten versenyképes árazást, egyszerűsíti az IT infrastruktúrát, minimalizálja a kockázatot és fokozza a termelékenységet azáltal, hogy 7 beszállítót egyre cserél. Vértezze fel munkavállalóit akár az irodában dolgoznak, akár távolról!


A globális cégek​

kiberbiztonsági partnere

A Heimdal egyedülálló kiberbiztonsági megközelítéssel, egy olyan felületen, amely folyamatosan alkalmazkodik és fejlődik azáltal, hogy követi az IT bűnözőket és fejleszti az inkrementális intelligenciát, biztosítja néhány piacvezető vállalat jövőjét, hogy számukra a legfontosabbra, az üzletre koncentráljanak.

10K+
Védett vállalkozás
13M+
Javított biztonsági rés
15K+
Megelőzött támadás