A licenckulcs beágyazása

A HEIMDAL licenckulcs beágyazása az .MSI telepítőbe (“silent” telepítéshez)

A HEIMDAL licenckulcs beágyazása az .MSI telepítőbe (“silent” telepítéshez) 

Ha a HEIMDAL Agent-et nem elfogadó környezetekben, például az AD Group Policy Objects vagy hasonló rendszerekben kívánja telepíteni, hozzá tudja adni a HEIMDAL licenckulcsot a HEIMDAL Agent MSI telepítőhöz. 

A licenckulcs közvetlenül beilleszthető a HEIMDAL Agent MSI Installer programba az Orca használatával (amely a cikk végén letölthető), az egyik a telepítési adatok listájában egy új sort kell hozzáadni „HEIMDALKEY”néven, az értéke pedig az ön licenckulcsa. 

Az Orca letöltéséhez görgessen a szöveg végére (vagy letölthető innen: Orca MSI.zip), majd futtassa az Orca MSI Installer alkalmazást. A telepítés után nyissa meg az Orca alkalmazást, kattintson a “Tools” fülre, válassza az “Options” lehetőséget, lépjen a “Database” fülre, jelölje be az első 2 opciót (minden adatbázis mentésekor generáljon egyedi csomagkódot, a beágyazott adatfolyamok másolása a „Mentés másként” közben), majd nyomja meg az “Apply” gombot! 

 A HEIMDAL licenckulcs beágyazása a HEIMDAL Agent MSI Installer programba:  Futtassa az Orca-t, és nyissa meg a HEIMDAL Agent MSI Installer alkalmazást (javasoljuk az itt található újabb HEIMDAL Agent verzió használatát: https://heimdalprodstorage.blob.core.windows.net/setup/HeimdalLatestVersion.msi ). 

   A “Tables” menüben keresse meg a „Property” lehetőséget! Jelölje ki, kattintson a menüsor “Tables” menüjére, majd a „Add row” elemre! 

 A felugró ablakban adja hozzá a HEIMDALKEY-t a “Property” mezőbe, illessze be a HEIMDAL-licenckulcsot a “Value” mezőbe, majd nyomja meg az “Ok” gombot: