Privileged Account and Session Management

PASM

PRIVILEGED ACCESS MANAGEMENT 

Privileged Account and Session Management (PASM) 

A modern vállalatok számára kifejlesztett, átfogó PASM megoldásunk biztosítja a privilegizált munkamenetek védelmét, egyszerűsíti a hitelesítési adatok kezelését, és biztosítja a szabályok szigorú betartását az információs technológiai rendszerekben. Használja ki a Zero Trust security képességeit, hogy máshoz nem hasonlítható módon felügyelhesse privilegizált fiókjait. 

Fedezze fel a Heimdal PASM működését gyors, áttekintő videónkban. 

Kulcsfontosságú előnyök 

Erősítse meg kibervédelmi keretrendszerét minden részletre kiterjedő PASM képességekkel.  

A Heimdal PASM lehetővé teszi a szervezetek számára a részletes irányítást, és hogy valós időben átláthassák privilegizált munkameneteiket, lehetővé téve az összes privilegizált tevékenység ellenőrzését, rögzítését és kezelését. A szigorú hozzáférés-szabályozások és munkamenet-rögzítések alkalmazásával a PASM képessé teszi a vállalkozásokat a potenciális biztonsági fenyegetések azonosítására, belső visszaélések felderítésére és gyors reagálásra gyanús tevékenységek esetén. 

Hitelesítési adatok védelme 

Élvezze a nyugalmat, amit a Heimdal PASM erőteljes hitelesítőadat-tárolási megoldásai és többlépcsős hitelesítése nyújtanak. 

A privilegizált hitelesítési adatok biztonságos tárolásával és kezelésével szervezete drámaian csökkentheti a hitelesítő adatok ellopásának kockázatát, és biztosíthatja, hogy csak hitelesített felhasználók férhessenek hozzájuk. Ez a védelmi réteg elengedhetetlen az IT infrastruktúra integritásának megőrzéséhez és az érzékeny adatok védelméhez. 

 Proaktív Munkamenet-felügyelet 

Valós idejű átláthatóság és irányítás szervezetén belül minden privilegizált munkamenetre.  

A Heimdal PASM munkamenet monitorozási és rögzítési képességei lehetővé teszik a felhasználói tevékenységek részletes felügyeletét, biztosítva, hogy minden cselekvés nyomon követhető legyen és megfeleljen a biztonsági irányelveknek. Ez a proaktív megközelítés a munkamenet-kezelésben nemcsak a biztonságot erősíti, hanem segít a potenciális belső fenyegetések és kibertámadások korai észlelésében is. 

Megfelelés és Auditkészültség 

Könnyedén elérheti és fenntarthatja a megfelelőséget a Heimdal PASM modullal. 

Megoldásunk kiterjedt audit útvonalakat és átfogó jelentési funkciókat biztosít, megkönnyítve a szabályozási követelményeknek és iparági szabványoknak való megfelelést, mint például a GDPR, HIPAA, NIST 800-53 és SOC 2. A Heimdal PASM segítségével leegyszerűsödik az auditokra való felkészülés, lehetővé téve a szervezet számára, hogy magabiztosan és a működés megszakítása nélkül igazolja a megfelelést. 

FŐBB JELLEMZŐK 

Az összes, szervezeten belüli, privilegizált hozzáférési tevékenység ellenőrzése és irányítása egyetlen, integrált irányítópulton keresztül. 

Enterprise Credential Vault 

A Heimdal PASM Enterprise Credential Vault és Multi-Factor Authentication segítségével könnyedén biztonságban tudhatja kritikus hitelesítő adatait. Megoldásunk növeli a csatlakozási jelszavak biztonságát különféle hitelesítési módszerekkel, beleértve a helyi felhasználót, a Microsoft Azure és a Local AD bejelentkezést, biztosítva a privilegizált fiókok átfogó védelmét és egyszerűsített kezelését. 

Zökkenőmentes biztonságos távoli hozzáférés 

Lehetővé teszi a privilegizált felhasználók számára, hogy 1 kattintással, biztonságos távoli hozzáférést kezdeményezzenek olyan “iparág-szabványos” protokollok használatával, mint a Secure Shell (SSH) és a Remote Desktop Protocol (RDP). Megoldásunk lehetővé teszi a közvetlen hozzáférést távoli szerverekhez anélkül, hogy Agentre, bővítményekre vagy további szoftverekre lenne szükség, biztosítva ezzel a kapcsolatok védelmét titkosított csatornákon keresztül az optimális biztonság érdekében. 

Továbbfejlesztett User Access & Control Management  

Erősítse meg csapatait a Heimdal PASM's Role-Based Access Control (RBAC) használatával, amely pontos felhasználói engedélyeket és hozzáférés-kezelést nyújt. Szabja személyre a felhasználói jogokat, meghatározott igényeknek megfelelően, ezáltal csökkentve a túlzott jogosultságokkal rendelkező fiókok kockázatait. A just-in-time hozzáférés-kérelmezési rendszerünk biztosítja az ideiglenes jogosultságok biztonságos kezelését, alapvető rugalmassággal javítva biztonsági helyzetét. 

Valós idejű munkamenet-felügyelet, -rögzítés és -visszanézés 

Szerezzen teljes felügyeletet a privilegizált munkamenetek felett a Heimdal PASM valós idejű munkamenet-felügyeletével. Rendszerünk rögzíti az összes munkamenettel kapcsolatos tevékenységet a visszanézés lehetőségével, mely támogatja az auditálást, megfelelést és a törvényi követelmények betartását. Mélyreható betekintést kap a felhasználók viselkedésébe, ezzel biztosítva a teljes körű átláthatóságot, valamint minden cselekvés számon kérhetőségét.Privilege Elevation and Delegation Management (PEDM) 

A Heimdal PEDM megoldása példátlan ellenőrzést és rugalmasságot biztosít az IT szakembereknek, rendszergazdáknak és biztonsági csapatoknak a szervezeten belüli felhasználói jogosultságok kezelésében. Zökkenőmentesen növelheti és delegálhatja a jogosultságokat a felhasználói szerepek alapján, biztosítva, hogy az engedélyezett személyek megkapják a szükséges hozzáférést, miközben minimalizálja a jogosultságokkal való visszaélés kockázatát. 


Privileged Account and Session Management
Maxvalor Support 2024. május 3.
Share this post
Címkék
Archiválás
E-mail Security ajánlott beállítások