IT-üzemeltetés

Patch & Asset Management

A sikeres támadások 90%-ában valamely szoftver ismert sérülékenységét használják ki a kiberbűnözők, melyre sok esetben a gyártó már kiadta a frissítést, de azt még nem telepítették az eszközökre. Éppen ezért a szoftverek - beleértve az operációs rendszert is - naparakész állapota a biztonság, a hibajavítások és az új funkciók elérése szempontjából elengedhetetlen. Megfelelő eszköz nélkül szinte lehetetlen a szervezeteknél a rendszerek naprakész állapotának fenntartása, új szoftverek központi telepítése és eltávolítása, illetve a meglévő szoftver licenszek nyilvántartása.

Tovább

Privileged Access Management

Sokszor, kényelemből vagy időhiány miatt, a felhasználóknak állandó rendszergazdai jogosultságot biztosítanak, pedig ez egy esetleges incidens esetén sokkal sebezhetőbbé teszi a rendszert, illetve sokkal szabadabb kezet ad a felhasználónak.

Olyan programokat telepíthet, amelyek nincsenek ellenőrizve, vagy nincsen szükség rájuk a munkavégzéshez (például torrent vagy játék), szolgáltatásokat kapcsolhat ki, illetve programokat törölhet véletlenül vagy szándékosan.

Erre ad megoldást a Heimdal Security központi jogosultság kezelő modulja, melynek segítségével a felhasználók részére ideiglenesen adhat a helyi rendszergazda jogot.

Tovább

Application Control

Application management solution for whitelisting and blocking of running applications. Customize live sessions, log everything on the go, and prevent users from running malicious software.

Tovább

Remote Desktop

A napjainkra jellemző vegyes munkavégzés, vagy több telephelyes szervezetek részére a rendszergazdák egyik legfontosabb kihívása a megfelelő távoli segítségnyújtás.

A Heimdal Security megoldásának segítségével az adminisztrátorok helytől függetlenül, titkosított, ellenőrzött módon csatlakozhatnak a távoli számítógépekre.

Tovább