Threat-hunting & Action Center​


Kérem az ingyenes NFR licencet!​
 
 

Bemutatkozik a Heimdal® Threat-hunting & Action Center
 

A Heimdal Threat-hunting & Action Center egy forradalmian új platform, amelyet fejlett XTP-motor hajt és teljesen integrált a díjnyertes Heimdal programcsomaggal.


Fenyegetés- és kockázatközpontú áttekintést nyújt a biztonsági csapatoknak a teljes IT-környezetükről, és részletes telemetriát kínál a végpontokról és a hálózatról a gyors döntéshozatal érdekében. 


Ezenkívül a platform beépített megelőzési- és cselekvési lehetőségeket tartalmaz, amelyek egyszerűen kezelhetőek egyetlen, egységes és áttekinthető felületről.

  Termékoldal  Datasheet 

Beleegyezem abba, hogy további üzeneteket fogadjak a Maxvalor-tól!
Bármikor leiratkozhat ezekről a levelekről. Az  adatvédelmi szabályzatunkban  többet is megtudhat a leiratkozásról, az adatvédelmi gyakorlatunkról és az elköteleződésünkről aziránt, hogy megvédjük és tiszteletben tartsuk az Ön személyes adatait.

Sikeres igénylés!

Kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot.

Feltételek:

A hírlevélcsatornánkra feliratkozott viszonteladóink részére most 1 évre, ingyenes *NFR licencet biztosítunk a Heimdal™ Security termékekből. Célunk, hogy szakértő csapatunkkal továbbra is a maximális minőséget garantáljuk partnereink részére. 

* (Not for resale) Nem tovább értékesíthető! Kizárólag saját felhasználásra. Figyelem!! Az NFR licencek beüzemelésére 30 nap áll rendelkezésre, ha ez idő alatt nem kerül használatba a termék, akkor elveszik az NFR lehetősége és törlődnek az igényelt licencek. A szabályozás 2022.04.10-től érvényes.