DNS Security - Network

Network Perimeter DNS Security

Felderítés, megelőzés, észlelés és reagálás bármilyen hálózati és IoT fenyegetésre. A Heimdal™ DNS Security - Network lehetővé teszi, hogy magabiztosan birtokolja a BYOD irányítását és biztosítsa felhasználói eszközeinek biztonságát.

Ingyenes próbaverzió  Datasheet

Előzze meg a holnap fenyegetéseit még ma!

Nem csak a végpontokon, hanem bármely más eszközön is.

Teljes eszközlefedettség​

Nyugodtan dőljön hátra ezzel a teljeskörű megoldással, amely az egész üzleti ökoszisztémára kiterjed! Védje és tartsa karban a BYOD és IoT eszközöket és a vállalati hálózathoz csatlakozó minden más eszközt!


 Magas szintű hálózati naplózás

Maradjon naprakész hálózati forgalmának tevékenységével a DNS Security - Network naplózó eszközével! Vizsgálja meg a trendeket, és akadályozza meg a támadásokat, még mielőtt azok az Ön hálózata ellen irányulnának!

 Fenyegetésvadászat egyszerűen

A DNS Security – Network másodpercek alatt beállítható további szoftver telepítése nélkül. Mondjon búcsút a limitált eredményt hozó és nem skálázható, nehezen telepíthető fenyegetésvadász megoldásoknak!


FŐBB ELŐNYÖK

Egyedi megoldások összetett problémákra


Használja ki az átfogó fenyegetésvadász képességeket!

 Úgymint a Host-Based Intrusion Prevention rendszer (HIPS), melyet egy rendkívül intelligens, mesterséges intelligencia által vezérelt fenyegetésészlelési technológia egészít ki. 

Átfogó észlelés és reagálás

A HEIMDAL™ DNS Security – Network lehetővé teszi, hogy túllépjen a fájlalapú észlelésen, és blokkolja azokat a támadásokat, amelyeket a hagyományos víruskeresők soha nem ismernének fel!  

Kifogástalan észlelési és előrejelzési arány

Felderítés, megelőzés, észlelés és reagálás a végponti, hálózati és IoT fenyegetésekre 96%-os pontossággal! 

10K+

Védett vállalkozás
13M+

Javított biztonsági rés
15K+

Megelőzött támadás 

A globális cégek

kiberbiztonsági partnere

A Heimdal egyedülálló kiberbiztonsági megközelítéssel, egy olyan felületen, amely folyamatosan alkalmazkodik és fejlődik azáltal, hogy követi az IT bűnözőket és fejleszti az inkrementális intelligenciát, biztosítja néhány piacvezető vállalat jövőjét, hogy számukra a legfontosabbra, az üzletre koncentráljanak.