Termékaktiválás és fontos beállítások

Technikai segítség a Heimdal™ Security termékek telepítéséhez és beállításához.


HEIMDAL Dashboard-fiókja aktiválásához kattintson a kapott fiókmegerősítő e-mailben található hivatkozásra.

Adja meg jelenlegi jelszavát (az e-mail címéből) és új jelszavát. Lásd alább a jelszókövetelményeket:

  • legalább 12 karakterből kell állnia;
  • legalább három (3) típusú karaktert kell tartalmaznia a következők közül: nagybetűk, kisbetűk, számok, speciális karakterek;
  • az új jelszava nem egyezhet meg a jelenlegi jelszavával .

Nyissa meg a Google Authenticator alkalmazást, és olvassa be a QR-kódot, vagy írja be kézzel a titkos kulcsot. Jelentkezzen be a HEIMDAL SECURITY irányítópultjára a Google Authenticator által generált kóddal.

FONTOS:
A fiókmegerősítő link az első kattintás után lejár. Ha nem igazolja vissza fiókját, ezt a hibaüzenetet fogja kapni, és újra el kell küldenie a fiókellenőrző e-mailt.

 Látogassa meg a https://dashboard.heimdalsecurity.com/ oldalt , és kezdje el a szoftver letöltését! Az Útmutató menüben a Letöltés és telepítés fül kiválasztása után válassza ki a számítógépének megfelelő letöltő programot!

Letöltés előtt kérjük, fogadja el a licencszerződést! (Ehhez a folytatáshoz lefelé kell görgetni a szövegrészt.) Választhat úgy is, hogy a Heimdal ™ Agent "csendes" telepítését a felhasználói beavatkozás nélkül, az opciókapcsolóknak megfelelően:

msiexec /qn /i Heimdal.msi heimdalkey=[YOUR_HEIMDAL_KEY] 

A fenti parancs használatakor ügyeljen arra, hogy a megfelelő elérési utat adja meg az .msi fájlhoz, és másolja a licenckulcsot a [YOUR_HEIMDAL_KEY] mappába.

A letöltött .msi fájl megnyitása után fogadja el újra a szerződést (az alsó sorig görgetés után), majd válassza ki a nyelvet! (Jelenleg a szlovák nyelv választására nincs lehetőség.)

A fenti beállítások után megjelenik az aktiválási lehetőség. Válassza a Thor HOME/ENTERPRISE elemet, és helyezze be a licenckulcsot.

A rendszernek szüksége lesz egy aktiváló kulcsra, amely az Útmutató menüpont alatt található Your HS Activation key fülön található. Illessze be az aktiválás és a telepítés befejezéséhez.

 Ezzel a telepítés befejeződik.

Bármilyen kérdés esetén forduljon terméktámogatási csapatunkhoz. [email protected] 


Profilbeállítások (Csoportházirend) 

A beállítási profilokat (Csoportházirend) a konzol tetején található Végpont beállítások gombra kattintva érheti el. Itt lehetősége van a szükséges beállítások elvégzésére és a csoportházirend hatókörének meghatározására.

Fontos, hogy a beállítások megkezdése előtt a fenti legördülő menüből válassza ki azt a partnert, akinek a beállításokat szeretné elvégezni!


Általános (Általános beállítások lap)

Időközi házirend ellenőrzése: ezzel a csúszkával szabályozható, hogy az Ügynök milyen gyakran ellenőrizze a beállítások módosításait. A hálózat kapacitásától függően gyakoribb ellenőrzés javasolt.

Valós idejű kommunikáció: A jelző engedélyezésével az ügynök körülbelül 1 percen belül megkapja a konfigurációs módosításokat a szervertől.

Eltávolítási jelszó kényszerítése: ennek a jelszónak a beállítása NAGYON FONTOS, ezzel biztosítható, hogy illetéktelen személy/kód ne tudja eltávolítani a végpontvédelmet.


Végpont-észlelés 

Következő generációs vírusirtó 

Alapértelmezett vizsgálati művelet fertőzött esetén : Ügyeljen arra, hogy itt használja a Karantén vagy a Törlés beállítást! A Deny csak megtagadja az azonosított vírus memória-hozzáférését, de nem tesz mást.

Alapértelmezett vizsgálati művelet gyanús esetén: Itt erősen ajánlott a karantén beállítás, mivel a nem azonosított, de gyanúsnak ítélt programokat át kell tekinteni az engedélyezés előtt.

Tűzfal 

RDP-port blokkolása brute force észlelés esetén: Engedélyeznie kell ezt a jelzőt, mert kiszűri azokat a lehetséges támadási kísérleteket, amelyeket a Heimdal telepítése előtt nem észleltek, és segít feltérképezni a rendszer sebezhetőségeit.

Ransomware titkosítás elleni védelem 

Alapértelmezett művelet az észleléskor : A Blokkolás művelet beállítása itt nagyon fontos, mert a ransomware-nek minősülő programok rögzítésére szolgál. A bevezetés során Engedélyezés állapotban egy-két hétig használható, ami segít a Heimdal Agentnek a gyakran használt programok azonosításában (audit időszak).

Ezzel befejeződik a fontos alapbeállítások!

Bármilyen kérdés esetén forduljon terméktámogatási csapatunkhoz [email protected]