Next-Gen Antivirus & XTP

4 rétegű végponti vírusvédelem kiterjesztett tűzfal funkciókkal

Egy licenc és egy konzol – egyesített újgenerációs antivírus az olyan szofisztikált online fenyegetésekre, mint a ransomware-ek, a rejtett backdoor-ok, rootkit-ek, brute-force támadások és az észlelhetetlen malware-ek kifogástalan észlelésére.

Ingyenes próbaverzió  Datasheet

Kifogástalan fenyegetésészlelés.

Adatbázis, felhő és viselkedés szkennelés.

Többrétegű észlelés

 

Négyrétegű kifogástalan észlelés, amelyet a Heimdal™ Security egyedülálló intelligenciája működtet a legösszetetteb fenyegetések észlelésére és mérséklésére.

 Továbbfejlesztett brute-force védelem

A brute-force támadások száma 400%-kal nőtt a pandémia alatt. A Heimdal™’s Next-Gen Antivirus termék tűzfala egyedülálló brute-force elleni biztosítékkal rendelkezik, amelyet kifejezetten adatszivárgások elleni védelemre terveztek.

FŐBB ELŐNYÖK

Egyedi megoldások összetett problémákra


Többlépcsős szkennelés

Első szakasz – a Heimdal™ végponti víruskereső programja összehasonlítja a gyanús fájlt egy helyileg tárolt adatbázissal. 

Második szakasz – egy nagy sebességű folyamatot a Threat Cloud szkennelést foglalja magába, amelyet gépi tanulási algoritmusok támogatnak. 

Harmadik és negyedik szakasz – a rejtett backdoor szkennelésről szól, lehallgatja a rosszindulatú Command&Control kapcsolatokat és a gyanúsnak ítélt fájlok végrehajtását a Heimdal golyóálló sandbox környezetében. 

A poke&prod megközelítésünk 100%-os észlelési aránnyal működik. 

A víruskeresőtől az E-PDR-ig​

Lépjen be a végponti észlelés és megelőzés új korszakába: NGAV és E-PDR. 

10K+

Védett vállalkozás
13M+

Javított biztonsági rés
15K+

Megelőzött támadás 

A globális cégek

kiberbiztonsági partnere

A Heimdal egyedülálló kiberbiztonsági megközelítéssel, egy olyan felületen, amely folyamatosan alkalmazkodik és fejlődik azáltal, hogy követi az IT bűnözőket és fejleszti az inkrementális intelligenciát, biztosítja néhány piacvezető vállalat jövőjét, hogy számukra a legfontosabbra, az üzletre koncentráljanak.