DNS Security - Endpoint

Predictive Endpoint DNS Security

Biztosítsa a hibrid munkavégzést akár a helyszínen, akár távolról egy olyan úttörő DNS biztonsági megoldással, amely ötvözi a kiberbűnözés intelligenciát, a gépi tanulást és a mesterséges intelligencia alapú megelőzést a jövőbeni fenyegetések kiemelkedő pontossággal történő megelőzésében.

Ingyenes próbaverzió  Datasheet

Előzze meg a holnap fenyegetéseit még ma!

Folyamatosan és valós időben.

DNS, HTTP és HTTPs forgalom szűrése

Az online fenyegetések 91%-a DNS-t használja. A Heimdal™ DNS Security azonosítja a felmerülő és rejtett fenyegetéseket, megállítja a hagyományos víruskereső által nem észlelt kibertámadásokat és lezárja az adatszivárgás helyeit. Mindezt megszakítás nélkül és minimális végponti erőforrás-használattal.


Legyen ura a jelennek és lásson a jövőbe

A jövőbeli fenyegetések előrejelzésének 96%-os pontossága, az alkalmazott neurális hálózatok modellezése révén lehetővé válik, hogy magabiztosan uralja vállalata DNS irányítási beállításait, és megakadályozza az összes azonnali és jövőbeni kiberfenyegetés forgatókönyvét. Legyen teljes önbizalommal mások előtt.

Engedje szabadjára az egyedülálló DNS Security-t

Ezzel a kódfüggetlen, végponti DNS fenyegetésvadász megoldással fedezze fel a rosszindulatú URL folyamatokat, és fejtse azt vissza a támadás kiindulópontjához! Erősítse csapatát tökéletes eszközökkel a teljes átláthatóság és ellenőrzés érdekében a végpontokon és hálózatán!


FŐBB ELŐNYÖK

Egyedi megoldások összetett problémákra


DNS és DNS-over-HTTPS (DoH) tartomány

Fenyegetésvadászat a DNS határain túl a DNS-over-HTTPS (DoH) forgalomszűréssel a kibertámadások megállítására, valamint a törvényes eszközökkel, alkalmazásokkal vagy felhőszolgáltatásokkal visszaélő rejtett, rosszindulatú programok vagy fenyegetések megállítására. 

A DoH forradalmi megoldás, amely megváltoztatja a hackerek játékszabályait is. A fenyegetésvadászat nem ad teret a hackereknek, függetlenül a csatlakozási protokolltól, a vállalat kibertudatosságától, profiljától vagy iparágtól.  

Túl a rosszindulatú programok hagyományos észlelésének határain​

Vegye át a teljes irányítást a DNS, HTTP és HTTPS kommunikációja felett az egyedülálló ML-támogatású fenyegetésintelligencia révén, amely lehetővé teszi, hogy a hagyományos vírusvédelmi fenyegetésészlelésről a megelőzés-vadászat irányába mozdítsa el a fókuszt! Használja ki a fenyegetésvadászatban rejlő lehetőségeket a Threat-to Process korrelációjával, hogy felfedhesse a fejlett, rosszindulatú programfolyamatokat és a veszélyeztetett felhasználókat! Szerezzen átfogó irányítást a vállalati hálózaton belül vagy azon kívül történtek felett anélkül, hogy szüksége lenne nem hatékony fenyegetéselemző szoftverek vagy további biztonsági elemzők alkalmazására. 

Gondolja újra mindazt, amit a fenyegetésvadászatról tud

Kategóriájában a legjobb malware vadászat egy karnyújtásnyira van öntől a platformok támogatásával járó gondok nélkül, elavult behatolás-tesztelő eszközök vagy nem grafikus felhasználói felület sebezhetőség detektáló és elhárító eszközök nélkül. Egy felhasználóbarát és észrevétlenül működő megoldás, amely megfelel vállalata összes fenyegetésvadász és megfelelőségi követelményének. Egyesített vezérlőközpont teljes rálátással a fenyegetettsége állapotára. Teljes végpont és IoT lefedettség. 

Teljes kompatibilitás bármilyen biztonsági megoldással

A DNS Security kompatibilis bármely más biztonsági megoldással. Kiegészíti ahelyett, hogy kiváltaná, nem elnyomja, hanem összehangolja, és kevesebb mint egy óra alatt telepíthető az ön környezetében. A felhő alapú Threat- Intelligence megóvja legértékesebb vagyonát bármilyen típusú fenyegetés ellen, az emberi tévedésektől a kidolgozott, rosszindulatú kampányokig. 

A globális cégek

kiberbiztonsági partnere

A Heimdal egyedülálló kiberbiztonsági megközelítéssel, egy olyan felületen, amely folyamatosan alkalmazkodik és fejlődik azáltal, hogy követi az IT bűnözőket és fejleszti az inkrementális intelligenciát, biztosítja néhány piacvezető vállalat jövőjét, hogy számukra a legfontosabbra, az üzletre koncentráljanak.

10K+

Védett vállalkozás
13M+

Javított biztonsági rés
15K+

Megelőzött támadás